De ce sa merg la psihoterapie? Cum ma poate ajuta?

Written By :

Category :

Blog

Posted On :

Share This :

Dacă te simți copleșit de emoții, simți că starea ta de spirit îți afectează capacitatea ta de a funcționa în viața ta de zi cu zi, că uneori ești dezinteresat de lucrurile care de obicei îți aduceau bucurie sau îți afectează relațiile, te invit să te gândești la un proces de psihoterapie.

Psihoterapia poate fi benefică dacă simți că lucrurile din viața ta nu merg tocmai cum îți dorești, că ești blocat într-o situație în care nu vrei să fii, care provoacă tristețe sau sentimentul că este dificil sau fără rezolvare, dar nu știm ce să facem în legătură cu asta.

Poate că performanța ta la locul de muncă are de suferit, începi să te confrunți cu probleme în relațiile personale, duci o luptă cu somnul și îți e din ce în ce mai greu să găsești un echilibru emoțional. Psihoterapeutul are rolul de a te însoți într-un proces personalizat pe baza experiențelor și nevoilor tale. Dacă lucrurile sunt copleșitoare sau par imposibil de gestionat, terapeuții sunt aici să te ajute să te înțelegi mai bine, să faci față simptomelor neplăcute, să te accepți, să găsești răspunsuri la întrebări despre tine și să fii bine.

Ready To Start New Project With Intrace?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.