Despre mine

Sunt Cristina Ene, psiholog clinician și psihoterapeut integrativ. Am urmat studiile de licență ale Facultății de Psihologie și Științele Educației, apoi cele masterale în Psihologia Sănătății-Cercetare clinică și Optimizare Comportamentală; ambele în cadrul Universității București. Formarea și specializarea mea profesională este în Psihoterapie Integrativă, în cadrul Institutului Român de Psihoterapie Integrativă.

De-a lungul timpului am lucrat și cu copii și cu adulți. Activitatea mea în cabinet este fie de terapie individuală (adulți & copii), fie de terapie de grup (copii & adolescenți) fie consiliere parentală și terapie de familie. Rolul meu de fiecare dată este acela de a înțelege, susține și ghida clientul către gestionarea către relaționări sănătoase, dezvoltarea resurselor și prelucrarea limitelor personale, indiferent de vârsta sa.

Când nu sunt în cabinet cu clienții activez ca Asistent Universitar Doctorand în Departamentul de Psihologie al Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București, făcând cercetare în domeniul psihologiei și predându-le studenților. Aici atenția mea este pe publicarea studiilor în jurnale științifice și contribuirea la un proces educațional cât mai optim pentru viitorii psihologi.

Dacă vrei să afli mai multe despre activitatea mea te poți uita aici

Simti ca treci printr-o perioada greu de gestionat?

E normal, cu totii avem motive pentru care ajungem in momente grele. Sunt aici sa te ajut sa te intelegi si sa depasesti aceasta perioada mai grea